dimarts, 20 de maig de 2008

Terrassa: L'estat policial de nit

No corris que et prendràn els punts i els calés...No beguis res de res,. ni un got de vi que et prendràn els punts i els cales...Si surts de nit pensa que t'aturaràn i no pararan fins que et puguin fotre...Si no pots pagar alguna multa, tranquil: T'embargaràn; i diuen que en Serrallonga és mort? Ara n'hi ha més d'un, porten una mena d'uniforme, és la gent que ens ha d'ajudar a viure en pau i ens tracten com a delinquents, et registrarán i et faran callar, tot això amb castellà és clar.... Els delinquents i maleducats són ells.(parleu amb algú que l'hagin aturat de nit per Terrassa i os ho explicarà... qui vulgueu, amb tothom actuen igual) Especialment els joves i uns que van amb una furgoneta...Serrallonga viu i és legal.
L'afany recaptatori de les administracions en temps de crisi és al.lucinant, veurem que passarà quan vinguin les el.leccions... Ja ho dic ara: durant un mes la grua deixarà d'emportar-se cotxes sense un motiu prou clar, l'Ajuntamet deixarà d'enviar-nos notificacions d'embargament de compte, els controls policials desapareixeràn per art de màgia i la policia anirà als llocs quan se la avisi i actuaran al carrer només quan hi hagi un motiu, en fi es comportarán rspectant la nostra llibertat, perquè ultima hora som en un païs lliure, o no?...
Sens dubte aquestes mesures ajuden molt als empresaris de l'oci nocturn en temps de crisi i que estarán encantats que amb els seus impostos s'els acabi d'enfonsar el negoci. Tothom es quedarà a casa, però no patiu també us tocaran els collons. El dia menys pensat i per llei, et trovaràs una webcam a la teva habitació per veure si fas l'amor amb la teva dona correctament.